Gardus, švelnaus skonio, šalto spaudimo moliūgų sėklų aliejus. Šio aliejaus spaudimui naudojamos sėklos, auginamos ūkio, turinčio Išskirtinės kokybės produkcijos sertifikatą, laukuose, taip užtikrinant, jog Jus pasiektų tik patys geriausi gaminiai.
Moliūgų sėklų aliejaus vartojimas
Moliūgų sėklų aliejus puikiai dera su košėmis, sriubomis, salotomis. Taip pat galima gerti po šaukštą rytais prieš valgį.
Moliūgų sėklų aliejaus laikymo sąlygos
Laikyti nuo +2 °C iki +25 °C temperatūroje. Atidarius rekomenduojama suvartoti per 6 savaites.
Sudedamosios dalys: šalto spaudimo moliūgų sėklų aliejus (100%).
Kilmės šalis: Lietuva.
Pardavėjas: UAB „Naturus“, S. Lozoraičio g. 31A, Baltrušių k. Šakių raj.
100 g produkto maistingumas ir energinė vertė 3700 kJ / 900 kCal
Riebalai | 100,0 g |
---|
Iš kurių: | |
sočiųjų riebalų rūgščių | 19,0 g |
mononesočiųjų riebalų rūgščių | 35,0 g |
polinesočiųjų riebalų rūgščių | 46,0 g |
Angliavandeniai | 0,0 g |
Iš kurių | |
cukrų | 0,0 g |
Baltymai | 0,0 g |
Druska | 0,0 g |